Selskaber

Fejr med et festmåltid

Vi er gode til at fejre ting her i landet, og en festlig begivenhed bliver kun bedre med et veldækket bord. Har du en konfirmation, der skal gøres ekstra speciel, eller skal du være helt sikker på, at den gode stemning fortsætter efter parret har sagt ja til hinanden? Vi skaber en ramme for en særlig dag med gode friske råvarer og en kærlighed til faget, der sikrer, at maden er med til at sikre den gode stemning.

Lad kokken forbedre dine livretter

Skal der være fest, skal det naturligvis også være midtpunktet, der bestemmer. Vi skræddersyr en menu sammen med konfirmanden, brudeparret eller fødselaren, så det udelukkende er livretter, der serveres til familiens arrangementer. Så er det lige meget, om det er langtidsstegt mørbrad eller rejecocktail, der er det brændende ønske. Det er en særlig dag, og alle detaljer skal være i orden, og der er mange måder at tilberede livretter på. Tag vores kokke med på råd, så du er sikker på, at livretten bliver så lækker som mulig.

Mere end 20 virksomheder får god mad hver dag

Skal du holde fest? Er dine ansatte eller kollegaer sultne, og trænger til en gang frokost? Giv os et kald, og lad os finde en løsning, der passer til lige netop dig, din fest og din frokostordning.