Frokostordning

Se frem til frokosten

En god frokost giver både noget at se frem til på arbejdspladsen, og noget at glædes over, når den er spist. Vi tror på, at en frokostordning ikke nødvendigvis skal være de samme syv retter, der går igen og igen, men at der er mange muligheder derude for at give et varieret, velsmagende og sundt måltid til alle dine ansatte, uden at det skal sætte virksomhedens overskud over styr. Samtidig leverer vi retter, der tager højde for etiske og religiøse retningslinjer.

1

Frokost ifølge årstiden

Vi benytter os derfor ikke af et fast skema. I stedet ser vi på, hvad der findes af gode friske råvarer lige nu og her, og skaber en menu, der afspejler sæsonen. Det har vi haft stor succes med, og det sikrer, at din frokostordning ikke bliver mere af det samme, hvilket hurtigt bliver kedeligt, og så går det ud over arbejdsmoralen.

2

Snak med os

Vi vil gerne høre alt jeres feedback på vores mad, og vi efterlever naturligvis også særlige ønsker. Da alle frokoster leveres af kokkene selv, er det nemt og hurtigt at tage fat dem og få en snak om tingene, uden at det skal igennem et administrativt trin, der tager længere tid. Ligetil og nem kommunikation sikrer, at vi kan imødekomme jeres behov fra dag til dag, så længe det kan lade sig gøre.

3

Mere end 20 virksomheder får god mad hver dag

Skal du holde fest? Er dine ansatte eller kollegaer sultne, og trænger til en gang frokost? Giv os et kald, og lad os finde en løsning, der passer til lige netop dig, din fest og din frokostordning.